Bildspecial: Några kändisar som blivit arresterade 2017

Nelly
WENN.com
Nelly var misstänkt för att ha våldtagit en kvinna under sin turné och blev arresterad den 7 oktober. Han blev snabbt frisläppt och gick ut påTwitter att han var "helt oskyldig".
Kidd Creole
Instagram
Kidd Creole högg en hemlös man i New York så många gånger att han dog av sina skador. Kidd Creole är en av grundarna till 80-talets grupp "Grandmaster Flash and The Furious Five". Enligt polisen ska han och den hemlöse att börjat bråka strax före midnatt den 31 juli.
Aaron Carter
WENN.com
Aaron Carter blev arresterade för att ha kört påverkad och innehavande av droger den 15 juli. Aarons team menar på att Aaron blev arresterad för att han är en kändis.
Shia LaBeouf
WENN.com
Skådisen Shia LaBeouf blev arresterad den 26 januari för att ha slagit en man framför hans anti-Trump konstinstallation. Mannen han slog ska ha varit en ny-nazist som hetsade andra att verbalt attackera Shia.
Men det är inte allt, den 8 juli blev han arresterad igen för att ha varit full i offentlig miljö. Shia frågade då en polis om en cigarett, vilket han blev nekad, och blev då så upprörd och menade att polisen var rasist. Polisen tolererade inte Shias beteende och arresterade honom.
Miles Teller
WENN.com
Skådisen Miles Teller arresterades den 18 juni i San Diego för att ha kört påverkad.
Tiger Woods
Palm Beach County Sheriff's Office, WENN.com
29 juni hittade polisen Tiger Woods avsvimmad i sin bil i Florida. Bilen stod vid sidan av vägen, motorn på, hans fot på bromsen och blinkers på. Tiger Woods gick senare ut med att han hade fått en oväntad reaktion på sina medikament.
Travis Scott
Instagram
Rapparen Travis Scott blev arresterad i Rogers, Arizona, den 13 maj efter sin konsert då han hade hetsat publiken till att rusa till scenen. I och med hans hets skadades flera personer, däribland en säkerhetsvakt och en polis, rapporterar TMZ.
Chief Keef
WENN.com
Rapparen Chief Keef arresterades den 26 januari för att ha misshandlat och rånat sin tidigare musikproducent. Musikproducenten Ramsay Tha Great delade bilder på social medier på sina skador och skrev att rapparen med entourage hade brutit sig in i hans hus i L.A. alla utrustade med AK47:or.
Publicerad 4 Nov. 2017 11:13
Vill du dela den här artikeln?
Använd delningsfunktionen i din mobila webbläsare.

mer Hollywoodkändis m.m.

+7
Igår 21:31
1
763

Bildspecial - Kändisar som väljer att skippa sin BH!

+9
3 Feb. 21:32
1350

Instagrambilder v. 5

+7
27 Jan. 21:34
1416

Vecka 4 - Instagrambilder

24 Jan. 15:43
2755

Bebe Rexhas nekades galaklänning på grund av sin storlek!

Nu ryter stjärnan tillbaka!

+6
17 Jan. 08:45
3
1696

Kändisarnas # 10YearChallenge